dissabte, 2 de març del 2019

Informacions Març 2019


Comença la Quaresma
Aquest dimecres el cristians comencem aquest temps de gràcia i perdó. Un temps per créixer en la fe per mitjà de la pregària, el dejuni i l’almoina. Caldrà fer-nos un bons propòsits en aquest sentit per poder gaudir del goig de la Pasqua.

Dimecres de cendra, 6 de març
11 del matí Celebració de l’Eucaristia i Imposició de la Cendra

Aquest dia és de  dejuni i abstinència. Els cristians som convidats a començar la preparació de la Pasqua amb aquests signes de conversió: la cendra al cap i el dejuni, que correspon amb un àpat al dia. Les persones malalts, els infants o les persones grans no estan obligades al dejuni però seria bo fer-ne alguna altra pràctica de pietat o misericòrdia.


El mes de Sant Josep
El diumenge 17 de març celebrarem el Dia del Seminari. La col·lecta anirà destinada a la preparació dels candidats al sacerdoci. Tingueu-lo present.
Dimarts 19 festa de Sant Josep
11 del matí Missa

Preparació dels cants de Setmana Santa
Aviat comanarem a preparar els cants per Setmana Santa. Com sempre el Sr. Comeron s’encarregarà de dirigir els cants. Aquesta setmana ens trobarem per escollir els cants i establirem els dies d’assaig. També vindrà Mn. German per ajudar-nos a cantar i per aprendre les cançons ja que serà ell el que presidirà les celebracions d’aquests dies.

Un temps de penediment sincer.
Tots vivint amb aquest dies amb veritable dolor de cor les notícies que afecten a la nostra Església sobre casos d’abusos sexuals a menors. El Sant Pare ha fet una reflexió juntament amb els bisbes de tot el món per evitar aquestes situacions de pecat. El nostre Cardenal Arquebisbe ens demana també especialment en aquest temps de Quaresma que preguem per aquesta situació per les víctimes, els membres de l’Església que han comès aquest terribles pecats i pel nostre món que respecti la dignitat de les persones.

Per incorporar a la Pregària dels fidels del Dimecres de Cendra 2019 Perquè les víctimes d’abusos sexuals per part d’alguns ministres de l’Església puguin ser guarides de les ferides profundes que han sofert. Perquè també les seves famílies puguin recuperar la pau. PREGUEM.

Perquè totes les persones vulnerables, víctimes de qualsevol mena d’abús, sexual, econòmic, de poder o de consciència, puguin experimentar que s’actua per restituir la seva dignitat i per erradicar aquest mal. PREGUEM.

Perquè els que formem l’Església no deixem mai d’escoltar la crida a la conversió i actuem amb determinació per reparar, en la mesura del possible, el mal comès, protegint els drets dels infants i de totes les persones vulnerables, i treballant rigorosament perquè no hi hagi mai més cap abús sexual o de poder. PREGUEM.
Horari de misses:
Diumenges i festius 10.45h.

Serveis parroquials:
Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon de la rectoria 93 797 14 62  podreu deixar el vostre missatge o trucar al contacte que s’indica en cas d’urgència de Mn. Àlex Marzo.  
També podreu escriure un missatge a l’adreça electrònica:  santandreu553@arqbcn.cat 


Aquí podeu trobar tota la informació de la Parròquia a Internet:
https://parroquiaorrius.blogspot.com

També l’Arxiprestat de Mataró us ofereix tota la informació en Internet:
https://arxiprestatdemataro.org/

INTENCIONS DE MISSES

Diumenge 3 de març
10,45h. Dft. Roger Rull Claus
Diumenge 10 de març
10,45h. Dfts. Fam. Castells Fradera
Diumenge 17 de març
10,45h. Dfts. Maria Teresa Graupera i Octavi Graupera
Diumenge 24 de març
10,45h. Dfts. Montserrat Castells Fradera
Diumenge 31 de març
10,45h. Dft. Antoni Boltà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada